Pegging

Pegging

Pegging är när en kvinna använder en strap-on för att ha analsex med en man. Ordet myntades av Dan Savage, efter att han bad sina läsare att bestämma ett ord för denna populära och roliga sexuella aktivitet, även om folk hade njutit av detta ett bra tag innan dess.

Pegging är ett bra sätt att stimulera prostatan eftersom dildovinkeln i många positioner är så den glider över prostatan med varje gång den glider in i anus. Eftersom givaren har dildon fäst mellan hennes höfter har båda parter händerna fria att tillfredsställa ytterliga med. Det finns massor av dildos i olika former och storlekar, så det är lätt att hitta en som träffar rätt.

strap on för peggingÄr det första gången ni ska ha sexuellt omgänge med ”omvända” roller så rekommenderar jag denna strap on som är 11 centimeter lång. Det räcker till och blir över för ett otränat anus. Det blir desto mer njutning och mindre smärta. Dildon är mjuk och flexibel och din kille kommer få en upplevelse han sent kommer glömma.  Köp den här >

Vad gör pegging för kvinnor

Vissa kvinnor frågar hur pegging kan kännas bra för henne. Förutom det självklara svaret att det är roligt att tillfredsställa en partner, massor av kvinnor få en spänning från att vara på ”att ge sidan” för en förändring. Beroende på hur botten av dildo sitter på kroppen, kan det trycka in klitoris med varje juck, vilket ger verklig fysisk tillfredsställelse. Det finns också några leksaker som vibratorer, vaginala bollar, och butt pluggar som kan bäras samtidigt som strap-on för att öka stimulansen.Med en dubbeldildo, antingen med en sele eller på egen hand höjd insatsen ännu mer!

Selar finns i en mängd olika stilar. One-rem modeller är lättare att kontrollera, men vissa kvinnor ogillar det sätt mittenremmen känns. Två-rem versioner tar lite mer praxis att använda, men de är mer bekväma och eftersom de inte blockera åtkomst till vulva eller vagina, de gör det lättare för användaren att få lite stimulans samtidigt bär den. Även läder selar ser bra ut, de är svårare att rengöra (vilket naturligtvis är ett problem när det kommer till anala lekar). Det finns massor av tyg selar som kan stoppas i tvättmaskinen för enkel rengöring-up!

Öva för bättre pegging

Pegging behöver lite övning. Att sätta på en sele för första gången är ibland lite krångligt. Sätt dildo i ringen, steg i selen, skjut den över höfterna och sedan dra åt banden. Vissa människor säger att det hjälper att sätta det på och ta det bort några gånger när du är själv, bara för att få kläm på det.

Kolla in alla förslag på strap on dildos på startsidan.

När du använder din strap-on, vara noga med att inte dra ut så långt att du glider ur din partners kropp. Du brukar inte känna när du har förlorat kontakten, så det är lätt att av misstag peta honom på mellangården med full kraft, vilket kan vara obehagligt. Prova några olika positioner, sätt en kudde under höfterna för att göra det lättare.

Böjda leksaker når oftast prostatan lättare och en fördel med dildos över penisar är att du kan rotera din leksak om du vänder den. Om din dildo skiftar vinklar lite medan du bär den kommer du in fel. Ta en permanent markör eller en glitter penna och sätta en liten prick så du vet vad som är upp och ner. Sedan kan du bara titta ner och se till att din strap-on ligger rätt och blir skön pegging med din partner.

Tekniker

Många av de tekniker som fungerar för pegging är också de som fungerar för anala samlag mellan två män, men det finns vissa skillnader.Medan du uppenbarligen inte kan rotera någons penis för att tillgodose olika lägen när du hittar en bra vinkel, du behöver inte heller att se till att den inte har flyttats ur position. Det är också lite lättare att hålla reda på var allting är när du kan kan känna vad som händer.

När vi frågade män, hörde vi om massor av olika tekniker och positioner för förankring och anala samlag. Så om du har provat pegging och det inte var riktigt så lyckad som du hade hoppats, försök ta reda på positioner som fungerar bra för homosexuella män. Små förändringar i vinkel  kan göra en stor skillnad, ni vill såklart ha en så skön och bra pegging som möjligt!

Lycka till och hoppas ni båda kommer att njuta av pegging!

Kolla in strap on på joyland.se >